Zoeken

Vaderdag

Een special waar we vader vieren met leuke "mannen" gerechten!

Deelname workshop
99,00 € 99.0 EUR
De verkoop eindigt op 3/06/2024 23:55 (Europe/Brussels)
Hvh


Vaderdag en BBQ : In deze workshop staat vader centraal, stoere en lekkere gerechten.


Bij onze "Vaderdag BBQ" workshop kunnen deelnemers zich verheugen op een workshop met de volgende gerechten:


  • Bacon spies: Geniet van sappige stukje spek, gebracht op een originele manier, een hartige traktatie die elke vader zal doen watertanden.
  • Mergpijpje: Geniet van de heerlijke smaak van mals mergpijpje, door de kruiding en het garen op de BBQ komen de rijke smaken vrij voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
  • Sticky Vietnam ribfingers: Laat je smaakpapillen tintelen met de zoete, licht pittige en hartige smaken van plakkerige Vietnam ribfingers, langzaam gegaard voor een onweerstaanbare smaakexplosie.
  • Picanha van de Churrasco: Ervaar de traditionele smaak van picanha van de Churrasco, sappig gekruid rundvlees, gegrild boven open vuur voor een authentieke en verrukkelijke BBQ-ervaring.
  • Heartstopper met een shot gerookte rum als dessert: Sluit de maaltijd af met een decadent dessert - een hartige lekkernij vergezeld van een shot gerookte rum, voor een onvergetelijke smaakervaring die de zintuigen prikkelt en het hart verwarmt.


Iedereen maakt alle gerechten, zodat je na afloop een schat aan kookvaardigheden hebt opgedaan. Als er nog overgebleven gerechten zijn (hoewel dat zeldzaam zal zijn), krijg je een doggy bag mee, zodat je je familie, vrienden en buren kunt trakteren op jouw meesterwerken.

En dat is nog niet alles! Na de workshop heb je de kans om te gaan winkelen in onze BBQ-shop met een exclusieve korting - de perfecte gelegenheid om je collectie grill-gear uit te breiden.

Het enige wat je zelf moet meebrengen is aangepaste kledij, afhankelijk van het weer - we staan namelijk buiten, maar we hebben wel een reuze stretch tent om je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Dus bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier, lekker eten en nieuwe BBQ-vaardigheden!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor onze "Next Step BBQ" workshop. Bereid je voor op een smaakvolle reis door de wereld van het vuur!

Enkele afspraken : 


  • Alle dranken tijdens de workshop zijn inbegrepen, inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie, enzovoort. We willen echter benadrukken dat overmatig alcoholgebruik niet wordt gewaardeerd. Als je met de auto bent, dan drink je alcohol op eigen verantwoordelijkheid.
  • Onze locatie bevindt zich in een residentiële buurt, dus vragen we je vriendelijk om rekening te houden met onze buren.


Ons annuleringsbeleid is als volgt: 


Annuleringen die minder dan een maand maar meer dan een week voor de startdatum worden door ons vergoed met 90%. Helaas kunnen wij geen vergoeding aanbieden bij annuleringen binnen een week voor de startdatum vanwege reeds gemaakte kosten.


Onze workshops vinden plaats in de buitenlucht, onder een ruime stretchtent. We streven ernaar om onze workshops altijd door te laten gaan, maar in het geval van uitzonderlijke weersomstandigheden of overmacht kan het voorkomen dat een workshop wordt uitgesteld of uitzonderlijk geannuleerd. In dit geval geldt ons annuleringsbeleid niet; samen bekijken we wat dan de beste oplossing is.


Let op: onze workshops gaan door bij een minimum van 6 deelnemers.

Datum & Tijd
zondag juni 09, 2024
11:00 16:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Elke Dag BBQ

Van Eycklaan 11
9990 Maldegem
België
+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Elke Dag BBQ

+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.