Zoeken

Start to BBQ

Stap in de fascinerende wereld van barbecuen met onze 'Start to BBQ' workshop

Registraties zijn gesloten

Ontdek de Smaakvolle Wereld van BBQ: 

Start to BBQ Workshop

Heb je altijd al willen leren hoe je die heerlijke gerechten kunt bereiden die rechtstreeks van de grill komen? Dan is onze "Start to BBQ" workshop de perfecte gelegenheid voor jou! Tijdens deze 4 uur durende workshop duiken we diep in de spannende wereld van het barbecueën, beginnend bij de basis en eindigend met een heerlijke tarte tatin om je vingers bij af te likken.

Wat kun je verwachten:

  1. BBQ-Basics: We beginnen helemaal bij het begin, waarbij we je meenemen door de wereld van barbecues. Ontdek de verscheidenheid aan barbecues die er zijn, van houtskoolgrills tot gasgrills, rokerbarbecues, kamado's en pelletbarbecues. Leer welke barbecue het beste bij jouw behoeften past en ontdek de voordelen en unieke eigenschappen van elk type.Dit stelt je  in staat om een breder begrip te krijgen van de verschillende soorten barbecues en hen te helpen bepalen welke het beste past bij hun individuele voorkeuren en behoeften.
  2. Brandstoffen en Ontsteking: Ontdek de geheimen van verschillende brandstoffen en hun invloed op de smaak van je gerechten. Leer hoe je je barbecue veilig en efficiënt kunt ontsteken en beheersen.
  3. Onderhoud en Accessoires: Een goede barbecuemeester kent zijn of haar gereedschap. We zullen je laten zien hoe je je barbecue in topconditie kunt houden en welke accessoires je kunnen helpen om je grillvaardigheden te verbeteren.
  4. Hands-On Ervaring: Nu wordt het leuk! Je gaat samen met een partner aan de slag op één van de drie verschillende barbecues: Big Green Egg, Kamado Joe en Green Mountain Grills pelletbarbecue. We zullen vier heerlijke beginnersgerechten bereiden, waaronder Queso, pig shots, roadkill chicken en een verrukkelijke tarte tatin. Het beste gedeelte? Iedereen maakt alle gerechten, zodat je na afloop een schat aan kookvaardigheden hebt opgedaan.
  5. Doggy Bag voor Overgebleven Lekkernijen: Als er nog overgebleven gerechten zijn (hoewel dat zeldzaam zal zijn), krijg je een doggy bag mee, zodat je je familie, vrienden en buren kunt trakteren op jouw meesterwerken.
  6. Goodie Bag en Receptenboekje: Als aandenken ontvang je een goodie bag vol verrassingen en een receptenboekje, zodat je de opgedane kennis thuis kunt toepassen en indruk kunt maken op je gasten.

En dat is nog niet alles! Na de workshop heb je de kans om te gaan winkelen in onze BBQ-shop met een exclusieve korting - de perfecte gelegenheid om je collectie grill-gear uit te breiden.

Het enige wat je zelf moet meebrengen is aangepaste kledij, afhankelijk van het weer - we staan namelijk buiten, maar we hebben wel een reuze stretch tent om je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Dus bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier, lekker eten en nieuwe BBQ-vaardigheden!

Dus waar wacht je nog op? Word een echte grillmeester en schrijf je in voor onze "Start to BBQ" workshop. Bereid je voor op een smaakvolle reis door de wereld van het vuur!

 

Enkele afspraken : 

  • Alle dranken tijdens de workshop zijn inbegrepen, inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie, enzovoort. We willen echter benadrukken dat overmatig alcoholgebruik niet wordt gewaardeerd. Als je met de auto bent, dan drink je alcohol op eigen verantwoordelijkheid.
  • Onze locatie bevindt zich in een residentiële buurt, dus vragen we je vriendelijk om rekening te houden met onze buren.


Ons annuleringsbeleid is als volgt: 

Annuleringen die minder dan een maand maar meer dan een week voor de startdatum worden door ons vergoed met 90%. Helaas kunnen wij geen vergoeding aanbieden bij annuleringen binnen een week voor de startdatum vanwege reeds gemaakte kosten.

Onze workshops vinden plaats in de buitenlucht, onder een ruime stretchtent. We streven ernaar om onze workshops altijd door te laten gaan, maar in het geval van uitzonderlijke weersomstandigheden of overmacht kan het voorkomen dat een workshop wordt uitgesteld of uitzonderlijk geannuleerd. In dit geval geldt ons annuleringsbeleid niet; samen bekijken we wat dan de beste oplossing is.


Let op: onze workshops gaan pas door bij een minimum van 6 deelnemers.

Datum & Tijd
maandag april 01, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Elke Dag BBQ

Van Eycklaan 11
9990 Maldegem
België
+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Elke Dag BBQ

+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.