Zoeken

Basic

De volgende stap in de fascinerende wereld van barbecuen met onze 'Basic' workshop

Tickets
Van 99,00 €
Deelname workshop
De verkoop eindigt op 30/04/2024 23:59 (Europe/Brussels)
99,00 € 99.0 EUR

Ontdek de volgende stap Smaakvolle Wereld van BBQ: 

Basic - Workshop

Wil je je BBQ-vaardigheden verder ontwikkelen en meer gerechten leren bereiden die rechtstreeks van de grill komen? Dan is onze "Basic BBQ" workshop de ideale vervolgstap voor jou! Gedurende deze 4 uur durende workshop verkennen we de essentiële technieken van het barbecueën, bouwend op de basis van de "Start to BBQ" workshop en eindigend met een verrukkelijk dessert dat je smaakpapillen doet dansen.

Bij onze workshop "Basic BBQ" kunnen deelnemers zich verheugen op een smakelijke reis met de volgende gerechten:

  • Zalm bonbon's: Ontdek de verfijnde smaak van zalm, gegaard op een ceder plank en geserveerd als een verrukkelijke bonbon, perfect bereid op de grill voor een smaakexplosie bij elke hap.
  • Smashed burger taco's: Laat je verrassen door de unieke smaakcombinatie van sappig gehakt, knapperige groenten en pittige saus, allemaal gehuld in een tortilla die op de grill is gegrild voor een onweerstaanbare smaaksensatie.
  • Smashed potatoes: Geniet van de eenvoudige maar overheerlijke smaak van gebroken aardappelen, perfect gekruid en gegrild tot in de perfectie voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant vol smaak.
  • Pinwheel: Ervaar de creatieve flair van een pinwheel, een kleurrijk gerecht bestaand uit heerlijk rundvlees met smaakvolle vullingen, kunstig gerold en gegrild voor een feestelijke presentatie.
  • Ananas als dessert: Sluit de maaltijd af met een verfrissend en verrukkelijk dessert - gemarineerde en gegrilde ananas, voor een zoete en tropische afsluiting van de maaltijd.

En dat is nog niet alles! Na de workshop heb je de kans om te gaan winkelen in onze BBQ-shop met een exclusieve korting - de perfecte gelegenheid om je collectie grill-gear uit te breiden.

Het enige wat je zelf moet meebrengen is aangepaste kledij, afhankelijk van het weer - we staan namelijk buiten, maar we hebben wel een reuze stretch tent om je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Dus bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier, lekker eten en nieuwe BBQ-vaardigheden!

Dus waar wacht je nog op? Word een echte grillmeester en schrijf je in voor onze "basic" workshop. Bereid je voor op een smaakvolle reis door de wereld van het vuur!

 

Enkele afspraken : 

  • Alle dranken tijdens de workshop zijn inbegrepen, inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie, enzovoort. We willen echter benadrukken dat overmatig alcoholgebruik niet wordt gewaardeerd. Als je met de auto bent, dan drink je alcohol op eigen verantwoordelijkheid.
  • Onze locatie bevindt zich in een residentiële buurt, dus vragen we je vriendelijk om rekening te houden met onze buren.


Ons annuleringsbeleid is als volgt: 

Annuleringen die minder dan een maand maar meer dan een week voor de startdatum worden door ons vergoed met 90%. Helaas kunnen wij geen vergoeding aanbieden bij annuleringen binnen een week voor de startdatum vanwege reeds gemaakte kosten.

Onze workshops vinden plaats in de buitenlucht, onder een ruime stretchtent. We streven ernaar om onze workshops altijd door te laten gaan, maar in het geval van uitzonderlijke weersomstandigheden of overmacht kan het voorkomen dat een workshop wordt uitgesteld of uitzonderlijk geannuleerd. In dit geval geldt ons annuleringsbeleid niet; samen bekijken we wat dan de beste oplossing is.


Let op: onze workshops gaan pas door bij een minimum van 6 deelnemers.

Datum & Tijd
zondag mei 05, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Elke Dag BBQ

Van Eycklaan 11
9990 Maldegem
België
+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Elke Dag BBQ

+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.