Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Vleesbijbel - 496pag - NL_

Vleesbijbel - 496pag - NL

Vleesbijbel - 496pag - NL

Vleesbijbel - 496 pag - NL


Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.

Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Gertjan is daarnaast ook lid van het OSDORP-GRILLERS BBQ team en gekend in het BBQ-circuit als een zeer gedreven BBQ-er die graag ook wat plezier en animo brengt op de wedstrijden ! 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 355
  • Model: 496 pag
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 23,58€

Tags:vleesbijbel, 496pag, boeken