Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Verzenden

Waarom verzendkosten?

Ook voor ons is het verzenden van een pakket niet gratis.

Om deze gratis verzending te kunnen dekken, zouden we deze in principe moeten verrekenen in de productprijs. Eigenlijk vinden we dat niet logisch. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bestelling af te halen of meerdere producten in één keer bestellen. In beide gevallen betaal je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst.

Om zo transparant mogelijk te zijn, rekenen we  verzendkosten per zending. Zo betaal je alleen voor je eigen verzending en kunnen we per product betere prijzen aanbieden. Wel zo logisch.


Verzendmethodes :

Voor België werken wij voornamelijk met DPD. uitzonderlijk kan een zaterdaglevering gevraagd worden via Bpost (opgelet ! max 10kg !)

Voor Nederland werken wij voornamelijk met PostNL en met DPD

Voor de rest van Europa werken wij uitsluitend met DPD.


Verzending via koerierdienst

Uit onze cijfers blijkt dat de koerierdiensten voor België en Nederland binnen de 24h leveren op werkdagen (na afgifte bij de koerierdienst). Wij verzenden steeds de volgende werkdag.

Wanneer je kiest om de bestelling te laten versturen, krijg je op de dag van verzending een Track&Trace-code om de bestelling vanaf het moment van verzending tot aan je voordeur te volgen.

De koerierdienst ontvangt van ons je e-mailadres en je telefoonnummer om u op de hoogte te houden van uw zending. Uw e-mailadres en telefoonnummer wordt door de koerierdiensten voor geen andere zaken gebruikt !

Als je niet thuis bent, laat de koerier een briefje achter met de melding dat de postbezorger langs is geweest en dat het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaal-punt wordt afgegeven.Daar blijft het pakket 1 week liggen, zodat je voldoende tijd hebt om het af te halen.


Het komt wel eens voor dat de Track&Trace-code aangeeft dat de zending is afgeleverd, zonder dat je het pakket zelf hebt aangenomen. We raden je dan aan om eerst bij de buren te vragen of zij het pakket hebben aangenomen. Indien je de bestelling 3 dagen na het ontvangen van de Track&Trace-code niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Indien nodig zullen wij dan bij de koerierdienst een onderzoek in laten stellen, waarbij zal worden achterhaald waar het pakket zich bevindt.


Afhalen

U kan uw bestelling, steeds op afspraak, bij ons komen afhalen.

Normaliter kan dit enkel buiten kantooruren of tijdens weekends, feestdagen !

dus graag een seintje vooraf indien U wenst af te halen, dan kunnen we afspreken.

info@elkedag-bbq.be

telefoon 050 71 51 71 (ook bereikbaar buiten de kantooruren)

of via de sociale media via een privé-bericht

ons adres is :

Van Eycklaan 11

9990 Maldegem (België)