Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Butcher BBQ original Brisket Injection 453gr (16oz)_

Butcher BBQ original Brisket Injection 453gr (16oz)

Butcher BBQ original Brisket Injection 453gr (16oz)

Butcher BBQ original Brisket Injection 453gr (16oz)

Een natuurlijke rijke brisketsmaak en sappigheid zijn de belangrijkste dingen waar koks naar kijken tijdens het eten. Of je nu kookt op een BBQ-wedstrijd of lekker gezellig in je achtertuin, de Butcher BBQ's Brisket Injection is een echte topper. Door het winnen van de BBQ World Food Championship is deze Brisket injection uitgegroeid tot een basisproduct onder de injecties . Met zijn bekroonde smaakversterker en zijn vermogen om je brisket sappig te houden, is de Brisket Injection van Butcher BBQ de concurrentiestandaard in brisketspuitinjectie geworden. Butcher BBQ heeft wetenschap en koken gecombineerd om deze injectie te maken, die eenvoudig te gebruiken is door elke kok om een zalig smakende brisket klaar te maken.

Tevens zit deze injectie in een handige en makkelijk afsluitbare bewaarpot. En daarbij een handige scheplepel voor de correcte dosering van je injectie te garanderen.

Aangeraden door Butcher BBQ : 3 scheplepels injectie, dit komt neer op 3/4 van een kopje. Dit dan vermengen met 2 kopjes water, en dat is genoeg injectievloeistof voor ongeveer 12 LB (5,4kg) brisket. 

Verschil met de prime butcher injectie ? In de prime-versie heeft men runderbouillon toegevoegd. Wil je zelf de smaak bepalen dan is er altijd de optie om de helft (of een zelf te bepalen verhouding naar smaak)  van het water te vermengen met bier, appelsap , cola of runderbouillon.

Ingrediënten : Gehydrolyseerd plantaardig EIwit (gehydrolyseerde SOJA en maïseiwit en zout (met gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie [katoenzaad, sojabonen] toegevoegd), mononatriumglutamaat, natriumfosfaat en xanthinegom. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 1201
  • Model: 453gr (16oz)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 29,95€
  • Excl. BTW: 28,25€

Tags:butcher, bbq, original, brisket, injection, 453gr, (16oz), injectievloeistof