Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Pizzabijbel - 448 pag - NL_

Pizzabijbel - 448 pag - NL

Pizzabijbel - 448 pag - NL

Pizzabijbel - 448 pag - NL - Simon Giacotto


In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.

Voor goed pizzadeeg heb je een paar eenvoudige ingrediënten nodig, maar vooral de nodige tijd. In het boek zal je drie recepturen vinden, met een snelle rijstijd, zijnde 2 uur -een korte rijstijd zijnde 4 uur en een lange rijstijd 24 uur.
Maar er is ook aandacht gegeven aan de pizzolo. Dat is een pizzavariant waarvan de oorsprong op Sicilië ligt.
Pizzatechnieken worden toegelicht, zoals deeg kneden, opbollen en stretchen van deeg kort en duidelijk uit te leggen. Maar de meerwaarde zit hem ook in de fotootjes die de uitleg ondersteunen.
Verder is het boek opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken, waaronder: basisrecepten, how-to’s, pizza vega, pizza vis, pizza vlees, ... en  er is een apart hoofdstuk voorzien het maken van focaccia.

En een echte  troubleshooter die inzicht geeft in veelgemaakte pizza-fouten.


Avanti !

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 369
  • Model: 448 pag
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 33,99€
  • Excl. BTW: 32,07€

Tags:pizzabijbel, 448, pag, boeken