Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Smokey Goodness - Winter BBQ

Geen VoorraadSmokey Goodness - Winter BBQ

Smokey Goodness - Winter BBQ

Smokey Goodness - Winter BBQ - Jord Althuizen.

Nederlandstalige versie - Hardcover - 224 pagina's. GESIGNEERDE VERSIE !


De BBQ is populair in België & Nederland. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Jord Althuizen springt hier op in met zijn nieuwe boek Smokey Goodness Winter BBQ.

Met het one of a kind Smokey Goodness Winter BBQ boek van Jord Althuizen kom je ook de winter meer dan warmpjes door met meer dan 50 winterse BBQ-gerechten en recepten zoals home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavourites (yes, raclette!) blijft het vuur ook bij min tien lekker branden. Tot aan een compleet Smokey Goodness-style kerstmenu toe: een compleet uitgewerkt 5-gangen menu van aperitief tot dessert, alles van de barbecue en met een smokey touch. Het boek bevat niet alleen recepten, maar geeft allerlei informatie over BBQ-en en een reisverslag van een winterse trip naar Ruka Kuusamo, Finland. Kortom een goede portie ice cold adventure. Let it snow, let it glow! (zie onderstaande  aanstekelijke video-teaser)


Jord Althuizen

De auteur, Jord Althuizen, is oprichter, eigenaar en pitmaster van het authentieke BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Winter BBQ is zijn vierde boek. Hij schreef eerder de succesvolle boeken Smokey Goodness 1 (2016, winnaar Kookboek van het jaar vakjuryprijs), Smokey Goodness 2 (2017, winnaar Kookboek van het jaar publieksprijs) en Smokey Goodness 3 (april 2018).
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 574
  • Model: 224 pagina's
  • Beschikbaarheid: Geen Voorraad
  • 24,99€
  • Excl. BTW: 23,58€

Tags:boek,jord althuizen,winter bbq,smokey goodness boeken