Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Heath Riles Sweet BBQ Rub - 453gr (16oz)_

Heath Riles Sweet BBQ Rub - 453gr (16oz)

Heath Riles Sweet BBQ Rub - 453gr (16oz)

Heath Riles Sweet BBQ Rub - 453gr (16oz)

Vandaag de dag heeft Heath Riles zich gevestigd als een toonaangevende expert op het gebied van zowel wedstrijdbarbecue als wedstrijdgrillen. Ooit is hij begonnen bij  het Tippah Bottom Hug RustlersHeath-bbq team, maakte deel uit van Fat Cracks BBQ, later Boar's Night Out, 10 Bones BBQ, en  Victory Lane BBQ ... heeft hij zijn eigen BBQ team op poten gezet. En is niet alleen een pit-master op zich, maar hij is ook de bedenker van een bekroonde lijn van barbecuerubs, sauzen, marinades en injecties.

Zelfs degenen die niet echt gekend zijn met dergelijke producten of het wedstrijd barbecueën en -grillen hebben de "smaak" te pakken gekregen met Heath Riles.

Deze bekroonde dry rub blend is het begin geweest van Heath Riles. Het was de allereerste blend die werd geperfectioneerd. Deze rub is te combineren met elke bereiding, en kan zelfs worden  gebruikt bij het poffen van popcorn en het mixen van bloody mary's.

De rub kan omschreven worden al zoet met een warme nasmaak en brengt je gerechten perfect in balans.


Ingrediënten : Suiker, paprika, bruine suiker,  zout, monosodium glutamaat, specerijen, ajuin- en lookpoeder, kruiden-extracten, natuurlijke rooksmaak en minder dan 2% tricalcium fosfaten  toegevoegd om het klonteren te voorkomen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 273
  • Model: 453gr (16oz)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 15,95€
  • Excl. BTW: 15,05€

Tags:heath, riles, sweet, bbq, rub, 453gr, (16oz), wild