Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

GMG - South of the border rub - 196gr (6,9oz)_

GMG - South of the border rub - 196gr (6,9oz)

GMG - South of the border rub - 196gr (6,9oz)

GMG - South of the border rub - 196gr (6,9oz)


Grillen met de GMG "South of the Border"rub, is grillen met de echte Tex Mex smaken.

Als deze rub in je gerechten gebruikt, zal je denken dat je in Cabo San Lucas bent. Je voelt het zand van het strand en de zon op je gezicht ! 

De GMG rubs werden ontwikkeld door het Green Mountain Grills wedstrijdteam. Ze hebben een  geheime formule ontwikkeld voor elk van de verschillende categorieën.  Of het nu varken, rund, kip of wild is ... men heeft aan alles gedacht bij het uitbrengen van deze GMG-kruiden-reeks. Hierbij werd gekozen voor kwaliteitsvolle smaakmakers tegen een betaalbare prijs. Deze rubs zijn geweldig op gegrild vlees en maken je in een mum van tijd de pitmaster van de buurt. De volledige reeks GMG-kruiden zijn verkrijgbaar bij elkedag-BBQ.be

 Ingrediënten : Komijn, ancho, rode en pasilla chili, mexicaanse oregano, ajuin, cayennepeper, anti-klontermiddel E551.


Receptje "CHICKEN Conquistador"

Benodigdheden :

  • Appelsap voor het besprenkelen
  • Kippendijen - zonder vel en botjes
  • Pepers
  • GMG South of the border rub
  • tandenstokers


Als je grillt met een pellet-BBQ, dan werd er bij deze bereiding gekozen voor de GOLD-blend pellets . Deze zijn ook te verkrijgen bij elkedag-bbq.com  : GMG Gold Blend pellets.


Bereiding :

Je zult veel plezier hebben met deze bereiding. Gebruik  botloze, vetvrije dijen en/of borsten. De hitte van uw gerecht kan U zelf bepalen aan de hand van de pepers die u zal gebruiken.

  • Was en dep de stukken kip droog.
  • Wrijf elk kipstukje in met een kleine hoeveelheid GMG "South of the Border" Rub.
  • Plaats een chilipeper op elk van de stukken.
  • Wikkel ze elk in een stuk spek en zet ze op hun plaats met een tandenstoker. 
  • Zet je grill al op 275°C.
  • Leg de kipstukken op het rooster en kook ze ongeveer 80-90 minuten of tot ze gaar zijn.
  • Draai de stukken een paar keer om terwijl ze koken en besprenkel ze met appelsap terwijl je dit doet. 
  • Het spek is meestal op hetzelfde moment klaar als de kip, tenzij je te dun spek hebt gekocht.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 521
  • Model: 196gr
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 11,95€
  • Excl. BTW: 11,27€

Tags:gmg, south, the, border, rub, 196gr, (6, 9oz), varken, green, mountain, grills