Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

GMG - Beef dry rub - 266 gr (9,4oz)_

GMG - Beef dry rub - 266 gr (9,4oz)

GMG - Beef dry rub - 266 gr (9,4oz)

GMG Beef dry rub - 266 gr (9,4oz)

De GMG Beef Dry Rub is voor GMG de best verkopende rub.  De GMG Beef Rub heeft gerookte paprika, mosterd, cayenne en andere kruiden vermengd tot een uitgebalanceerde combinatie. Breng uw rundvlees naar de next level met deze fantastische kruidenmix. 

De GMG Beef Dry rub zal de smaak van rundvlees verbeteren en een heerlijke nasmaak achterlaten.

De GMG rubs werden ontwikkeld door het Green Mountain Grills wedstrijdteam. Ze hebben een  geheime formule ontwikkeld voor elk van de verschillende categorieën.  Of het nu varken, rund, kip of wild is ... men heeft aan alles gedacht bij het uitbrengen van deze GMG-kruiden-reeks. Hierbij werd gekozen voor kwaliteitsvolle smaakmakers tegen een betaalbare prijs. Deze rubs zijn geweldig op gegrild vlees en maken je in een mum van tijd de pitmaster van de buurt. De volledige reeks GMG-kruiden zijn verkrijgbaar bij elkedag-BBQ.be

Ingrediënten : Bruine en witte suikers, gerookte paprika, zwarte peper, zeezout, MOSTERD, komijn, tijm, marjolein, cayennepeper, anti-klontermiddel E551.

Glutenvrij en geen MSG.


Recept "SMOKED PRIME RIB" - "rundsgebraad"

Dit recept is er eentje voor een mals en sappig rundsgebraad waar iedereen van zal genieten. GMG beef rub heeft zowat elke specerij die je nodig hebt om de decadente smaken van je rundsgebraad naar boven te halen.


Benodigdheden :

  •  4-5 pond Prime Rib Roast - (1,8kg -2,2 kg)
  • een kopje GMG beef rub
  • 1 el olie
  • ¼ kopje water
  • één theelepel sojasaus
  • één eetlepel Worcestershire sauce


Als je deze bereiding klaarmaakt op een pellet-BBQ, in dit receptje werd er gekozen om met TEXAS pellets te werken. Ook verkrijgbaar bij elkedag-bbq.be : Premium Texas blend GMG

Bereiding:

  • Klop de Beef rub samen met de olie,  het water, de sojasaus en de Worcestershire tot ze tot een homogeen mengsel zijn vermengd. 
  • Wrijf dit mengsel flink rond het ribstuk en laat het dan 2 uur op kamertemperatuur rusten en intrekken.
  • Verwarm uw grill voor op 400° Fahrenheit  (204° Celsius)
  • Plaats het rundsgebraad dan gedurende 1 uur en draai vervolgens uw grill naar beneden tot 225 ° Fahrenheit (107°Celsius)
  • Ga door met het bakken op 225°F (107°C) tot de kerntemperatuur 125°F ( 51°C) is (voor medium zeldzaam). * USDA adviseert 145° F- 62,77 C°.
  • Laat het vlees minstens 30 minuten bedekt rusten en serveer dan met kruidige mierikswortel.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 171
  • Model: 266gr (9,4oz)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 11,95€
  • Excl. BTW: 11,27€

Tags:gmg, beef, dry, rub, 266, (9, 4oz), rund, green, mountain, grills