Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Flame Boss 500 WIFI - UNIVERSAL - Smoker controller_

Flame Boss 500 WIFI - UNIVERSAL - Smoker controller

Flame Boss 500 WIFI - UNIVERSAL - Smoker controller

Flame Boss 500 WIFI - UNIVERSAL - Smoker controller


Wat zijn de verschillen met de Flame Boss 300 WIFI ?

De Flame Boss 500 heeft een groter en duidelijker leesbaar LCD-scherm. Hierdoor zijn er nu 4 lijnen die kunnen tegelijk worden bekeken op het scherm. Naast de instelling van de pit kan je tot 3 probes aansluiten zonder dat er een extra Y-Kabel nodig is. Maar kan tevens wel worden uitgebreid met extra Y-kabel. De controller kan verticaal worden aangebracht door de magnetische basis die de controller op zijn plaats kan houden zonder extra bevestigen. En er is een de mobile app beschikbaar voor zowel IOS en als android.


Wat is inbegrepen bij de “FLAME BOSS UNIVERSAL”  500 WIFI SMOKER CONTROLLER :

 • 1 pit-temperatuursonde
 • 1 vleestemperatuursonde
 • kabelorganizers
 • stroom adapter met EU-plug
 • de producthandleiding.
 • nieuw : elke probe heeft een 180cm lange kabel !

De apps zorgen voor een snellere gegevensupdate, en zijn zeer gebruiksvriendelijk.


Past op DRUM, BARREL, houtskoolgrills en smokers :

Weber Smokey Mountain - Alle maten

Weber Mastertouch - alle modellen

Char-Griller offset & barrel

Char-Broil houtskoolgrills & rokers

De meeste drumsmokers 

Veel andere houtskoolgril-BBQ en smokers.

Men connecteert via WIFI.


Via het online dashboard kan u de grafieken bekijken van al uw bereidingen. Op deze manier kan u de temperaturen van uw vlees controleren en verander je de temperatuur vanop je telefoon (smartphone), tablet of computer.  Men kan, met het alarm, de pit-temperatuur automatisch verlagen wanneer de gewenste vleestemperatuur wordt bereikt om voedsel warm te houden. Er kan zelfs een bericht worden gestuurd als uw vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt. Er is geen software installatie nodig, men kan verbinding maken met elk apparaat dat over een browser beschikt.


Temperatuursondes (1 pit probe en 1 vleessonde inbegrepen). De thermometersondes zijn bestand tegen hoge temperatuur en vervaardigd van industriële platinaweerstand, en kunnen tot  475˚ F (246°C) aan. 

De PID-controller. Leer intelligent met uw BBQ omgaan door de verstrekte gegevens en hierdoor leer je een snellere en soepelere temperatuurregeling aan.

Het LCD-scherm geeft je in één oogopslag de pit-temperatuur, en tot 3 kerntemperaturen weer van je bereidingen. Ook wordt de huidige ventilatorsnelheid weergegeven, het beschikt ook over een in tekst weergegeven functiemenu. 

De veelzijdige houder kan je zo aanpassen dat je een optimale kijkhoek kan instellen en zo makkelijk alles kan aflezen, nu met magnetische basis zodat je hem overal kan op plaatsen zonder extra bevestigingen en in de hoek die je zelf wil.

De variabele snelheidsventilator werkt met een optimale snelheid om zo de gewenste temperatuur in de roker te bereiken en te behouden.

OPEN LID detecteert een plotselinge temperatuurval als gevolg van het openen van het deksel en schakelt de ventilator dan tijdelijk uit om oververhitting van het vuur te voorkomen.

De MEAT ALARM & COOK TIMER   Ontvang berichtjes op je smartphone telkens als je bereiding klaar is of als je moet overgaan tot de volgende stap in je bereiding. Je kan kiezen om hem in te stellen op tijd of op kerntemperatuur om het alarm te laten afgaan.

PIT TEMPERATURE ALARM ontvang meldingen op uw smartphone als uw pit te heet of te koud wordt.

KEEP WARM  Verlaagt automatisch de pit-temperatuur om uw bereiding warm te houden als hij gaar is


De Flame Boss 500 is uitgerust met de allerlaatste nieuwe technologie. Het werkt beter dan verwacht en is supermakkelijk te gebruiken. Als je de handige WiFi-functies en de grafische weergave gewoon bent kan je gewoonweg niet meer zonder. Aanvankelijk dachten we dat dit een beetje een gimmick zou zijn, maar na verloop van tijd merkten we dat we rond de iPad verzamelden om de temperaturen te bekijken. Het is ironisch dat dit apparaat bedoeld is om de tijd te verminderen die nodig is om geobsedeerd te zijn over wat er aan het garen is, terwijl we in werkelijkheid denken dat we meer tijd hebben besteed! Ik bedoel, kijk naar al die gegevens.  In alle ernst, als je op zoek bent naar een manier om je ervaring enorm te verbeteren, raden we je aan om een ​​Flame Boss aan te schaffen.


Waarom  nu net Flame Boss horen we je vragen ? Flame Boss heeft verschillende fantastische functies, die allemaal zijn ontworpen om de rijke en rokerige smaak te leveren bij het BBQ-en waarnaar je hunkert zonder dat je constant naast je BBQ moet staan. De Flame Boss doet het voor u. Je kunt erop rekenen of je nu vlees aan het roken bent voor het gezin of op een wedstrijd. Flame Boss staat ​​achter zijn producten en gaat voor een 100% tevredenheidsgarantie.

Garantieperiode : 1 jaar.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
 • Reeds bekeken: 2390
 • Model: UNIVERSAL
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 399,00€
 • Excl. BTW: 329,75€

Tags:flame, boss, 500, wifi, universal, smoker, controller, controllers