Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Flame Boss 300 WIFI - KAMADO - Smoker controller

Flame Boss 300 WIFI - KAMADO - Smoker controller

Flame Boss 300 WIFI - KAMADO - Smoker controller

Wat is inbegrepen bij de “FLAME BOSS KAMADO”  300 WIFI SMOKER CONTROLLER :

 • Een 110-240 volt wisselstroomadapter
 • een pit-temperatuursonde
 • een vleestemperatuursonde
 • een blazer twee montage-adapters voor kamado-stijl grill / roker
 • en de producthandleiding.
 • De OS- en Android-apps zijn nu beschikbaar!

De apps zorgen voor een snellere gegevensupdate, en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Past op Kamado Style Charcoal Grills & Smokers:

 • Big Green Egg - Alle maten
 • Kamado Joe - Alle maten
 • Primo-grills - alle maten
 • Saffire Grill & Smoker Grill Dome - alle maten
 • Vision Grills Classic Broil King Keg - 2000 & 4000
 • Char-Griller AKORN Kamado

Kan nu tot maximaal 3 vleessondes controleren met de optionele Y-kabel.

Men connecteert via WIFI.

Via het online dashboard kan u de grafieken bekijken van al uw bereidingen. Op deze manier kan u de temperaturen van uw vlees controleren en verander je de temperatuur vanop je telefoon, tablet of computer.  Men kan met het alarm de pit-temperatuur automatisch verlagen wanneer de gewenste vleestemperatuur wordt bereikt om voedsel warm te houden. Er kan zelfs een sms worden gestuurd als uw vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt. Er is geen software installatie nodig, men kan verbinding maken met elk apparaat dat over een browser beschikt.

Zeer gebruiksvriendelijk, start op zodra u hem aansluit. Er is slechts één modus : automatisch. 

Temperatuursondes (1 pit probe en 1 vleessonde inbegrepen). De thermometersondes zijn hoge temperatuur en industriële platinaweerstand, en kunnen tot  475˚ F (246°C) aan. Gebruik tot 3 vleessondes tegelijk met extra optionele Y-kabels en extra vleessondes. Deze extra Y-kabels en vleessondes kunnen afzonderlijk bij elkedag-bbq.be worden aangekocht.

De PID-controller. Leer intelligent met uw roker omgaan door de verstrekt gegevens en hierdoor leer je een snellere en soepelere temperatuurregeling aan.

Het LCD-scherm geeft je in één oogopslag de ingestelde temperatuur, de pit-temperatuur, de vleestemperatuur en de huidige ventilatorsnelheid weer, tevens met een in tekst weergegeven functiemenu. 

De veelzijdige houder kan je zo aanpassen dat je een optimale kijkhoek kan instellen en zo makkelijk alles kan aflezen.

De variabele snelheidsventilator werkt met een optimale snelheid om zo de gewenste temperatuur in de roker te bereiken en te behouden.

OPEN LID detecteert een plotselinge temperatuurval als gevolg van het openen van het deksel en schakelt de ventilator dan tijdelijk uit om oververhitting van het vuur te voorkomen.

De POWER GLITCH SAFE blijft draaien op de opgeslagen ingestelde temperatuur wanneer de stroom terugkeert. Ontvang waarschuwingen op uw smartphone, waar u ook bent wanneer uw eten klaar is.

PIT TEMPERATURE ALARM ontvang meldingen per sms op uw smartphone als uw pit te heet of te koud wordt.

KEEP WARM  Verlaagt automatisch de pit-temperatuur om uw bereiding warm te houden nadat het gekookt is.

TIMER ALARM herinnert u eraan wanneer u aan de volgende stap in uw recept moet beginnen.

Zelfs de reviews op gerenomeerde sites zeggen allemaal hetzelfde “De Flame Boss 300 is een schitterend stuk technologie. Het werkt beter dan verwacht en is supermakkelijk te gebruiken. We zijn zelfs gaan houden van de WiFi-functies en de grafische weergave. Aanvankelijk dachten we dat dit een beetje een gimmick zou zijn, maar na verloop van tijd merkten we dat we ons allebei rond de iPad verzamelden om de temperaturen te bekijken. Het is ironisch dat dit apparaat bedoeld is om de tijd te verminderen die nodig is om geobsedeerd te zijn over wat er aan het garen is, terwijl we in werkelijkheid denken dat we meer tijd hebben besteed! Ik bedoel, kijk naar al die gegevens.  In alle ernst, als je op zoek bent naar een manier om je rookervaring enorm te verbeteren, raden we je aan om een ​​Flame Boss 300 aan te schaffen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
 • Reeds bekeken: 862
 • Model: KAMADO
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 344,95€
 • Excl. BTW: 285,08€

Tags:flame, boss, 300, wifi, kamado, smoker, controller, controllers