Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

F. DICK - Uitbeenmes ERGOGRIP STIJF 15 cm _

F. DICK - Uitbeenmes ERGOGRIP STIJF 15 cm

F. DICK - Uitbeenmes ERGOGRIP STIJF 15 cm

F. DICK - Uitbeenmes ERGOGRIP STIJF 15 cm 


Lengte : 15 cm

Vorm : Scandinavisch

Eigenschap : Stijf met ergogrip

Kleur : blauw


Een uitbeenmes is een keukenmes met een flexibel lemmet. Hierdoor is het lemmet gemakkelijk te bewegen, wat ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is om verschillende soorten vlees mee te ontbenen. Een uitbeenmes is ook zeer geschikt om huid, pezen of vetdelen van vlees te verwijderen, denk ook aan het ontbenen van gevogelte. Een must-have in elke keuken, of het nu een professionele keuken is of gewoon bij U thuis. Dit RVS - uitbeenmes is de meest flexibele uit de reeks, die ook een semi-flex en stijve versie bevat.

En zoals steeds kiezen we bij elkedag-BBQ voor echte kwaliteit. F.Dick is Duitse topkwaliteit aan een zeer interessante prijs, en vervaardigd met Deutsche Gründlichkeit ! Elk product is op kwaliteit gecontroleerd en afgestempeld "F. DICK Made in Germany". U kunt er zeker van zijn dat u beproefde kwaliteit krijgt wanneer u F. DICK  koopt.


Alle F. Dick-staalsoorten zijn ontworpen door professionals voor professionals. 


F. Dick begon in 1873 met het maken van wetstaal en produceren sindsdien als familiebedrijf de beste staalsoorten in Duitsland. Ze zijn terecht trots op hun unieke productieproces. Waardoor de wetstalen en de messen van F.Dick ongeëvenaard blijven dit zowel voor de "dagelijkse" kok thuis als de sterrenchefs.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 624
  • Model: 8 2991 15
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 16,95€
  • Excl. BTW: 14,01€

Tags:dick, uitbeenmes, ergogrip, stijf, messen, toebehoren