Zoeken

Start to BBQ

Stap in de fascinerende wereld van barbecuen met onze 'Start to BBQ' workshop

Registraties zijn gesloten

Ontdek de Smaakvolle Wereld van BBQ: 

Start to BBQ Workshop

Heb je altijd al willen leren hoe je die heerlijke gerechten kunt bereiden die rechtstreeks van de grill komen? Dan is onze "Start to BBQ" workshop de perfecte gelegenheid voor jou! Tijdens deze 4 uur durende workshop duiken we diep in de spannende wereld van het barbecueën, beginnend bij de basis en eindigend met een heerlijke tarte tatin om je vingers bij af te likken.

Wat kun je verwachten:

  1. BBQ-Basics: We beginnen helemaal bij het begin, waarbij we je meenemen door de wereld van barbecues. Ontdek de verscheidenheid aan barbecues die er zijn, van houtskoolgrills tot gasgrills, rokerbarbecues, kamado's en pelletbarbecues. Leer welke barbecue het beste bij jouw behoeften past en ontdek de voordelen en unieke eigenschappen van elk type.Dit stelt je  in staat om een breder begrip te krijgen van de verschillende soorten barbecues en hen te helpen bepalen welke het beste past bij hun individuele voorkeuren en behoeften.
  2. Brandstoffen en Ontsteking: Ontdek de geheimen van verschillende brandstoffen en hun invloed op de smaak van je gerechten. Leer hoe je je barbecue veilig en efficiënt kunt ontsteken en beheersen.
  3. Onderhoud en Accessoires: Een goede barbecuemeester kent zijn of haar gereedschap. We zullen je laten zien hoe je je barbecue in topconditie kunt houden en welke accessoires je kunnen helpen om je grillvaardigheden te verbeteren.
  4. Hands-On Ervaring: Nu wordt het leuk! Je gaat samen met een partner aan de slag op één van de drie verschillende barbecues: Big Green Egg, Kamado Joe en Green Mountain Grills pelletbarbecue. We zullen vier heerlijke beginnersgerechten bereiden, waaronder Queso, pig shots, roadkill chicken en een verrukkelijke tarte tatin. Het beste gedeelte? Iedereen maakt alle gerechten, zodat je na afloop een schat aan kookvaardigheden hebt opgedaan.
  5. Doggy Bag voor Overgebleven Lekkernijen: Als er nog overgebleven gerechten zijn (hoewel dat zeldzaam zal zijn), krijg je een doggy bag mee, zodat je je familie, vrienden en buren kunt trakteren op jouw meesterwerken.
  6. Goodie Bag en Receptenboekje: Als aandenken ontvang je een goodie bag vol verrassingen en een receptenboekje, zodat je de opgedane kennis thuis kunt toepassen en indruk kunt maken op je gasten.

Dus waar wacht je nog op? Word een echte grillmeester en schrijf je in voor onze "Start to BBQ" workshop. Bereid je voor op een smaakvolle reis door de wereld van het vuur!

 
Datum & Tijd
zondag oktober 29, 2023
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Elke Dag BBQ

Van Eycklaan 11
9990 Maldegem
België
+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Elke Dag BBQ

+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.