Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Butcher BBQ Pork Injection - 453 gr (16oz)_

Butcher BBQ Pork Injection - 453 gr (16oz)

Butcher BBQ Pork Injection - 453 gr (16oz)

Butcher BBQ Pork Injection
Butcher BBQ Pork Injection geeft je de geweldige varkenssmaak en houdt het vocht vast in het vlees. Koken met deze producten is gegarandeerd een succesverhaal. Butcher BBQ heeft wetenschap en koken gecombineerd, dit resulteerde in een injectie die eenvoudig te gebruiken is door elke kok en je de mogelijkheid geeft om telkens weer dat lekker smakend stukje varkensvlees te bereiden.Tevens zit deze injectie in een handige en makkelijk afsluitbare bewaarpot. En daarbij een handige scheplepel voor de correcte dosering van je injectie te garanderen.

Aangeraden door Butcher BBQ : 3 scheplepels injectie, dit komt neer op 3/4 van een kopje. Dit dan vermengen met 2 kopjes water, en dat is genoeg injectievloeistof voor ongeveer 2 keer 7LB (3,17 kg) hammen. 

Andere mogelijkheden is de helft van het water te vervangen door cola, fruitsap of groentenbouillon. Bij het injecteren van dikkere stukken varkensvlees opletten dat je ook mooi het midden hebt meegenomen.

Glutenvrij.

Ingrediënten : gehydrolyseerd plantaardig eiwit (gehydrolyseerd SOJA, maïseiwit, zout), gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie (katoenzaad & SOJAbonen-olie),  mononatriumglutamaat, natriumfosfaat, varkensmaak (gistextract, natuurlijke aroma's, maltodextrine) xanthaangomOm je varkensvlees te injecteren kan je op dezelfde manier te werk gaan als  in deze demo van "hoe een brisket te injecteren" :Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 3192
  • Model: 453g (16 oz)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 29,95€
  • Excl. BTW: 28,25€

Tags:butcher, bbq, pork, injection, 453, (16oz), injectievloeistof