Om u beter van dienst te zijn maakt ELKEDAG-BBQ gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord.

Butcher BBQ phosphate TR Injection - 453 gr (16oz)_

Butcher BBQ phosphate TR Injection - 453 gr (16oz)

Butcher BBQ phosphate TR Injection - 453 gr (16oz)

Butcher BBQ phosphate TR Injection - 453 gr (16oz)

Dit product kan worden gebruikt om vlees na het invriezen vochtig en vers te houden. Het gebruik van dit product zal helpen zorgen voor de vereiste vocht, textuur en gevoeligheid na het koken. Na het oplossen van het fosfaat, kunt u een ander product toevoegen aan het mengsel om extra smaak toe te voegen. 

Het verschil met de gewone fosfaat injectie van Butcher ? De TR staat voor TENDERISE, waardoor je bereiding nog dat tikkeltje malser wordt.

Aanbevolen gebruik voor pekelen is : 1 kopje Butcher BBQ Phosphate tot 1/2 gallon (2,27 liter) water. Gebruik voor het injecteren ¼ kopje Butcher BBQ Phosphate tot 2 kopjes water. 1 kopje is gelijk aan 1/4 pond (113 gram) .

Als er geen 'BBQ-fosfaat' op de verpakking staat, is het product misschien niet gemaakt voor te injecteren of te gebruiken voor je vleesbereidingen.

Geperfectioneerd door alle soorten wedstrijdkoken, is het Butcher BBQ -fosfaat een topproduct dat goed mengt met elke soort van specerij of injectie voor extra vocht. Dit is het perfecte basisitem als je je eigen injectie wilt maken en toch dat het geheime ingrediënt wil toevoegen.


Glutenvrij

Geen MSG

Hersluitbare zak

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Reeds bekeken: 1929
  • Model: 453gr (16oz)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 27,95€
  • Excl. BTW: 26,37€

Tags:butcher, bbq, phosphate, injection, 453, (16oz), injectievloeistof